Szegedikonyvelo.hu | 6724 Szeged. Damjanich u. 14/A. | Tel: +36 20/454-8148           Jogi nyilatkozat 

Ügyfeleink mondták rólunk...

Irodánk   filozófiája   és   tevékenysége   kihatással   van   ügyfeleinkre   is,   hiszen   szolgáltatásainkat   úgy   tudjuk igazán     hatékonyan     végezni ,     ha     ahhoz     időben     és     megfelelő     rendezettségben     megkapjuk     az anyagokat . Ennek   eléréséhez   -   szükség   esetén   -   tanácsadást   is   biztosítunk,   és   segítünk   kidolgozni   és   működtetni egy hatékony adminisztrációs környezetet . Szép   szavakat   természetesen   bárki   tud   írni   magáról,   ezért   itt   mi   át   is   adjuk   a   szót   ügyfeleinknek,   akik saját szavaikkal mondják el, miért szavaznak nekünk évek óta bizalmat.

Fazekas Sándor - egyéni vállalkozó

Az irodájukat mindenkinek ajánlom, szerintem a magamfajta bölcsészeknek különösen, eddig soha semmilyen problémám nem volt Magukkal :) Átláthatóak, érthetővé teszik a dolgokat, és soha nem kerültünk még határidő-zavarba.

Ágoston Magdolna - egyéni vállalkozó

Érthetően elmagyarázzátok a laikusoknak is, hogy mit, hogyan, és miért. Az ügyfél számára előnyös javaslatokat tesztek. Ha szükséges és az ügyfél érdekei megkívánják, soron kívül is fogadjátok.

IN-Tenzionál Kft.

Kezdő   vállalkozóként   nagyon   fontos   volt   számunkra,   hogy   biztonságban   tudjuk   magunkat   a   folyamatosan változó   adó-   és   vállalkozási   jogszabályok   között,   és   nyugodtan   tudjunk   a   vállalkozás   érdemi   fejlesztésével foglalkozni.   Irodátok   már   a   vállalkozás   alapítása   folyamatában   is   számos   értékes   tanácsot   nyújtott,   és   az alapítás   óta   eltelt   több,   mint   két   év   során   folyamatosan   bizonyítottátok,   hogy   a   szolgáltatásra   fordított   költség sokszorosan megtérült más területeken. Adtatok    nekünk    is    „munkát”    rendesen,    mert    nagyon    sok    olyan    nyilvántartásra    és    egyéb    kötelezettségre felhívtátok   a   figyelmünket,   ami   nem   is   igazán   könyvelői   feladat.   Így   biztosan   több   lett   a   mi   munkánk   is,   mint ami egy „gazdaságos” könyvelőnél lenne, cserébe nyugodtan alszunk és nekünk ez a fontos.

HFSQ Kft.

Ti voltatok az elsők, akiknél a segítő szándékot láttam, és nem a „nemtörődömséget”.

Santocoop Húsgép Ker. Kft.

10    éve    végzitek    kereskedelmi    vállalkozásunk    kettős    könyvelését    precízen,    minden    előírásnak    megfelelően, határidőket   pontosan   betartva.   Segítséget   nyújtotok   a   cég   pénzügyi   vezetéséhez,   időben   figyelmeztettek   a határidőkre és a jogszabályváltozásokra. Képviselitek érdekeinket az illetékes hatóságoknál. Lelkiismeretes, megbízható munkátokért köszönetem szeretném kifejezni!

Vargáné Kopornyik Zita - Stabilitás Alapítvány

Irodátokat ajánlom mindnekinek a gyors, rugalmas ügyintézés miatt.

Szente Tímea - egyéni vállalkozó

Nagyon elégedett vagyok az irodátokkal. Mindig nagyon segítőkészek vagytok és bármilyen problémát, kérdést gyorsan orvosoltok. Az irodában mindig jó a hangulat, az ember örömmel megy hozzátok. Bátran ajánlom az irodát mindenkinek.

Pribliczki Katalin

Azt   gondolom,   hogy   ügyfeleitek   között   az   elsők   egyike   vagyok.   Több,   mint   10   éve   megelégedéssel   könyveltetek nálad. Én egy kicsit szétszórt vagyok, ezért nagy szükségem van egy pontos és megbízható partnerre.

KIDART Kft.

Másoknak is ajánlom a könyvelőiroda szolgáltatásait, mert teljeskörű és lelkiismeretes.

MEDIMÉDIA Kft.

Jó szívvel ajánlom a rendes embereknek a könyvelőiroda szolgáltatásait. Rosszat nem tudok mondani, csak jót. Viccen kívül! Szerencsések vagyunk.

Dr. Tomcsányi Barbara - egyéni vállalkozó

Még egy olyan dolog sem jutott eszembe, amire szükségem lenne és külön kellene kérni - és ezt köszönöm!

Konczos és Konczos Kft.

Csak   a   legjobbakat   tudom   mondani.   Korrekt   üzleti   kapcsolat,   mindenben   támogatnak,   mindent   meg   tudunk beszélni.   Segítőkészek,   ha   kérdés   merül   fel   részemről,   körültekintő   választ   kapok   rá.   Sőt,   figyelemfelhívásokat, tájékoztatásokat kapok a jogszabályi változásokról.

Fun-Gulf Kft.

Munkakapcsolatunk   2003-tól   alakult   ki.   Azóta   is   nagyon   meg   vagyok   elégedve   a   vezető   és   az   alkalmazottak munkájával,     úgy     a     szakmai     tudásukkal,     mint     az     emberi     tulajdonságaikkal,     tapasztaltságukkal, rugalmasságukkal, segítőkészségükkel  és nem utolsósorban a lányok szépségével. Nagyon fontos dolognak tartom, hogy a munkakapcsolatunk továbbra is ilyen jól működjön. A CSAK POZITÍV tapasztalataim alapján a jövőben nem szándékozom más munkáját igénybe venni. Mindenkinek    csak    ajánlani    tudom        a    StaBILL    Könyvelőirodát,    aki    most    indít    vállalkozást    vagy    nincs megelégedve a mostani könyvelőjével.

CSÁ-KÓ 2004 Bt.

Cégvezetőként igazolhatom, hogy a StaBILL Könyvelőiroda valóban hű a nevéhez, azaz: (S)zemélyre szabottan, (t)ürelmesen, (a)lapos munkát végezve, (B)arátságos környezetben, (I)nnovatív eszközök segítségével, (L)ojális munkatársakkal, (L)épést tartva a folyamatosan változó gazdasági környezettel, megbirkózik napjaink szövevényes, sokszor átláthatatlan és egymásnak ellentmondó jogszabályi és adóügyi útvesztőivel. Mindenkinek   csak   ajánlani   tudom,   aki   precíz,   megbízható,   napra   kész   könyvelést   szeretne   cégének megfizethető áron !
StaBILL Könyvelőiroda Kezdő és haladó vállalkozások stabil partnere Szegeden
Szegedikonyvelo.hu   Jogi nyilatkozat  6724 Szeged. Damjanich u. 14/A. | Tel: +36 20/454-8148

Ügyfeleink mondták rólunk...

Irodánk     filozófiája     és     tevékenysége     kihatással     van ügyfeleinkre    is,    hiszen    szolgáltatásainkat    úgy    tudjuk igazán    hatékonyan    végezni ,    ha    ahhoz    időben    és megfelelő rendezettségben megkapjuk az anyagokat . Ennek    eléréséhez    -    szükség    esetén    -    tanácsadást    is biztosítunk,    és    segítünk    kidolgozni    és    működtetni egy hatékony adminisztrációs környezetet . Szép    szavakat    természetesen    bárki    tud    írni    magáról, ezért   itt   mi   át   is   adjuk   a   szót   ügyfeleinknek,   akik   saját szavaikkal   mondják   el,   miért   szavaznak   nekünk   évek   óta bizalmat.

Fazekas Sándor - egyéni vállalkozó

Az    irodájukat    mindenkinek    ajánlom,    szerintem    a    magamfajta bölcsészeknek   különösen,   eddig   soha   semmilyen   problémám   nem volt Magukkal :) Átláthatóak,   érthetővé   teszik   a   dolgokat,   és   soha   nem   kerültünk még határidő-zavarba.

Ágoston Magdolna - egyéni vállalkozó

Érthetően elmagyarázzátok a laikusoknak is, mit, hogyan, és miért. Az ügyfél számára előnyös javaslatokat tesztek. Ha    szükséges    és    az    ügyfél    érdekei    megkívánják,    soron    kívül    is fogadjátok.

IN-Tenzionál Kft.

Kezdő     vállalkozóként     nagyon     fontos     volt     számunkra,     hogy biztonságban    tudjuk    magunkat    a    folyamatosan    változó    adó-    és vállalkozási      jogszabályok      között,      és      nyugodtan      tudjunk      a vállalkozás     érdemi     fejlesztésével     foglalkozni.     Irodátok     már     a vállalkozás    alapítása    folyamatában    is    számos    értékes    tanácsot nyújtott,     és     az     alapítás     óta     eltelt     több,     mint     két     év     során folyamatosan     bizonyítottátok,     hogy     a     szolgáltatásra     fordított költség sokszorosan megtérült más területeken. Adtatok    nekünk    is    „munkát”    rendesen,    mert    nagyon    sok    olyan nyilvántartásra   és   egyéb   kötelezettségre   felhívtátok   a   figyelmünket, ami   nem   is   igazán   könyvelői   feladat.   Így   biztosan   több   lett   a   mi munkánk   is,   mint   ami   egy   „gazdaságos”   könyvelőnél   lenne,   cserébe nyugodtan alszunk és nekünk ez a fontos.

HFSQ Kft.

Ti voltatok az elsők, akiknél a segítő szándékot láttam, és nem a „nemtörődömséget”.

Santocoop Húsgép Ker. Kft.

10    éve    végzitek    kereskedelmi    vállalkozásunk    kettős    könyvelését precízen,    minden    előírásnak    megfelelően,    határidőket    pontosan betartva.   Segítséget   nyújtotok   a   cég   pénzügyi   vezetéséhez,   időben figyelmeztettek      a      határidőkre      és      a      jogszabályváltozásokra. Képviselitek érdekeinket az illetékes hatóságoknál. Lelkiismeretes,    megbízható    munkátokért    köszönetem    szeretném kifejezni!

Vargáné Kopornyik Zita - Stabilitás Alapítvány

Irodátokat    ajánlom    mindenkinek    a    gyors,    rugalmas    ügyintézés miatt.

Szente Tímea - egyéni vállalkozó

Nagyon      elégedett      vagyok      az      irodátokkal.      Mindig      nagyon segítőkészek    vagytok    és    bármilyen    problémát,    kérdést    gyorsan orvosoltok.   Az   irodában   mindig   jó   a   hangulat,   az   ember   örömmel megy hozzátok. Bátran ajánlom az irodát mindenkinek.

Pribliczki Katalin

Azt   gondolom,   hogy   ügyfeleitek   között   az   elsők   egyike   vagyok.   Több, mint    10    éve    megelégedéssel    könyveltetek    nálad.    Én    egy    kicsit szétszórt     vagyok,     ezért     nagy     szükségem     van     egy     pontos     és megbízható partnerre.

KIDART Kft.

Másoknak     is     ajánlom     a     könyvelőiroda     szolgáltatásait,     mert teljeskörű és lelkiismeretes.

MEDIMÉDIA Kft.

Jó     szívvel     ajánlom     a     rendes     embereknek     a     könyvelőiroda szolgáltatásait.   Rosszat   nem   tudok   mondani,   csak   jót.   Viccen   kívül! Szerencsések vagyunk.

Dr. Tomcsányi Barbara - egyéni vállalkozó

Még   egy   olyan   dolog   sem   jutott   eszembe,   amire   szükségem   lenne   és külön kellene kérni - és ezt köszönöm!

Konczos és Konczos Kft.

Csak    a    legjobbakat    tudom    mondani.    Korrekt    üzleti    kapcsolat, mindenben       támogatnak,       mindent       meg       tudunk       beszélni. Segítőkészek,    ha    kérdés    merül    fel    részemről,    körültekintő    választ kapok     rá.     Sőt,     figyelemfelhívásokat,     tájékoztatásokat     kapok     a jogszabályi változásokról.

Fun-Gulf Kft.

Munkakapcsolatunk    2003-tól    alakult    ki.    Azóta    is    nagyon    meg vagyok   elégedve   a   vezető   és   az   alkalmazottak   munkájával,   úgy   a szakmai       tudásukkal,       mint       az       emberi       tulajdonságaikkal, tapasztaltságukkal,    rugalmasságukkal,    segítőkészségükkel     és nem utolsósorban a lányok szépségével. Nagyon     fontos     dolognak     tartom,     hogy     a     munkakapcsolatunk továbbra is ilyen jól működjön. A     CSAK     POZITÍV     tapasztalataim     alapján     a     jövőben     nem szándékozom más munkáját igénybe venni. Mindenkinek   csak   ajánlani   tudom      a   StaBILL   Könyvelőirodát,   aki most     indít     vállalkozást     vagy     nincs     megelégedve     a     mostani könyvelőjével.

CSÁ-KÓ 2004 Bt.

Cégvezetőként   igazolhatom,   hogy   a   StaBILL   Könyvelőiroda   valóban hű a nevéhez , azaz: ( S ) zemélyre szabottan, ( t ) ürelmesen, ( a ) lapos munkát végezve, ( B ) arátságos környezetben, ( I ) nnovatív eszközök segítségével, ( L ) ojális munkatársakkal, ( L ) épést       tartva       a       folyamatosan       változó       gazdasági környezettel,     megbirkózik     napjaink     szövevényes,     sokszor átláthatatlan     és     egymásnak     ellentmondó     jogszabályi     és adóügyi útvesztőivel. Mindenkinek    csak    ajánlani    tudom,    aki    precíz,    megbízható, napra kész könyvelést szeretne cégének megfizethető áron !
StaBILL Könyvelőiroda Kezdő és haladó vállalkozások stabil partnere Szegeden